Φωτιά Πατρα Τωρα : Q Aizaia2oiq6m / Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας.

Φωτιά Πατρα Τωρα : Q Aizaia2oiq6m / Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας.. Βρείτε ειδήσεις και νέα για πάτρα, δυτική ελλάδα, ελλάδα, πολιτική, οικονομία, κοινωνία, sports. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας

Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας

Patra Twra Fwtia Sta Syxaina Synagermos Sthn Pyrosbestikh Neotera Tempo24 News
Patra Twra Fwtia Sta Syxaina Synagermos Sthn Pyrosbestikh Neotera Tempo24 News from tempo24.news
Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύει καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας.

Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Βρείτε ειδήσεις και νέα για πάτρα, δυτική ελλάδα, ελλάδα, πολιτική, οικονομία, κοινωνία, sports. Νέα φωτιά απασχολεί σήμερα από τις 11 τις π υ ,ήδη προληπτικά εκκενώθηκε ένας οικισμός ενώ υπήρξε ενημέρωση για λιποθυμία ενός πυροσβέστη. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές.

Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας.

Nzvk4cgpr0ezum
Nzvk4cgpr0ezum from www.patrasevents.gr
Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να κατατεθεί στη. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Βρείτε ειδήσεις και νέα για πάτρα, δυτική ελλάδα, ελλάδα, πολιτική, οικονομία, κοινωνία, sports. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πυροσβεστική υπηρεσία της πάτρας, για φωτιά στην περιοχή του καταυλισμού ρομά στα βραχνέικα. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής.

Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας.

Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ. Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύει καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πυροσβεστική υπηρεσία της πάτρας, για φωτιά στην περιοχή του καταυλισμού ρομά στα βραχνέικα. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και.

Patra Twra Fwtia Se Polykatoikia Sthn Odo Benizeloy Megalh Kinhtopoihsh Ths Pyrosbestikhs Nafpaktia News
Patra Twra Fwtia Se Polykatoikia Sthn Odo Benizeloy Megalh Kinhtopoihsh Ths Pyrosbestikhs Nafpaktia News from www.nafpaktianews.gr
Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής.

Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής.

Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύει καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην πάτρα. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να κατατεθεί στη. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πυροσβεστική υπηρεσία της πάτρας, για φωτιά στην περιοχή του καταυλισμού ρομά στα βραχνέικα.